CURSUS SOCIAL MEDIA MARKETING
Wil jij met jouw bedrijf meer uit je sociale media halen maar weet je niet waar te beginnen? In mijn online cursus leer ik je hier alles over. Ik neem je mee in de wereld van online strategieën, de waarde van een huisstijl, social media marketing en data. In een kleine groep van maximaal 5 personen doorlopen we alle benodigde stappen om jouw sociale media tot een een succes te maken!

Wil jij met jouw bedrijf meer uit je sociale media halen maar weet je niet waar te beginnen? In mijn online cursus leer ik je hier alles over. Van de online strategie tot het maken van advertenties om de juiste doelgroep aan te spreken. In een kleine groep van maximaal 5 personen doorlopen we alle benodigde stappen om jouw sociale media tot een een succes te maken. 

WAT KOMT ER AAN BOD?

Social media marketing, wat is het eigenlijk?

Hoe kun je de online middelen van tegenwoordig inzetten voor de branding van jouw bedrijf? En waarom is dit tegenwoordig van belang?

Het nut van een online strategie en online kalender?

Een online strategie? Is het echt nodig en hoe maak ik het? Samen gaan we aan de slag met de online strategie en kalender!

Look & feel

Nu we bepaald hebben wat we wanneer gaan plaatsen is het belangrijk hoe je hier invulling aan gaat geven. Wat is de tone of voice? Maak je gebruik van een huisstijl?

De juiste doelgroep bereiken

Via social advertising is het mogelijk jouw doelgroep te bereiken. Ik leer je hoe je adverteert op Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter. Inclusief alle ins en outs over retargeting, doelgroepen bepalen, pixels plaatsen en sales funnels!

Meten is weten

Nu je weet hoe je de doelgroep moet bereiken met de advertenties is het ook belangrijk te weten wat de resultaten zijn. Ik vertel je alles over hoe je deze resultaten kunt vinden & uitlezen.

TESTIMONIALS

TESTIMONIALS


Ik heb bij Britt de cursus social media marketing gevolgd. We hebben alles behandeld over adverteren via LinkedIn, Facebook & Instagram. Van het opstellen van een advertentieplan tot het instellen van een ad en het lezen van de analytics na afloop. Onwijs leerzaam! Het was een hoop (technische) stof maar Britt wet waar ze over praat en wist alles duidelijk uit te leggen, mijn aandacht vast te houden en nam voldoende tijd om de vragen te beantwoorden. Heel waardevol dus!

Iris van Iperen
Saxum

0
berichten
0
video's
0
advertentie weergaven
0
content kalenders

Maximaal 5 personen

4 uur

Online meeting via zoom

€250,- excl BTW

Maximaal 5 personen

4 uur

Online meeting via zoom

€275,- excl BTW
  Subtotaal
  BTW
  Totaal

  Britt van Langeveld
  info@brittonlinemarketing.nl
  06 82 04 04 64