FEEST | Britt Online Marketing bestaat 1 jaar!

We hebben 2019 afgesloten en zijn met volle moed begonnen aan 2020. Inmiddels is ook de maand van de nieuwjaarsrecepties en borrels weer voorbij en zitten we dus alweer in februari. Dit betekent dat Britt Online Marketing deze maand officieel 1 jaar bestaat. Reden genoeg om samen terug te blikken op mijn eerste jaar als ondernemer.

Het eerste jaar

Na het afronden van mijn studie en diverse jaren als online marketeer gewerkt te hebben vond ik het tijd voor de volgende stap. Vol goede moed en met een rugzak vol bagage en ervaring begon ik op 1 februari 2019 met Britt Online Marketing en heb ik inmiddels flinke stappen gemaakt!

Afgelopen jaar kreeg ik veel de vraag wat ik nu eigenlijk doe? En hoe ik het ondernemerschap ervaar? Eigenlijk zijn deze vragen met dezelfde woorden te beantwoorden; ‘veel’ & ‘diversiteit’. Het ondersteunen van ondernemers bij de online marketing is wat ik voornamelijk doe. Ik hoor je denken; online marketing, ja dit is enorm breed en divers. Samen met mijn opdrachtgevers maak ik een online strategie en -kalender waarna ik aan de slag kan met de content voor de sociale media. Van het maken van video’s en het afnemen van klantreviews tot het versturen van pakkende e-mailcampagnes. Dit alles om het unieke verhaal van mijn opdrachtgever over te brengen aan haar potentiele doelgroep.

Ook het ondernemerschap is veel en divers. Zo ben je opeens verantwoordelijk voor alle financiële zaken, contracten en facturen. Er komt in het eerste jaar enorm veel op je af maar het is zeker goed te doen. Ik kan het iedereen daarom ook alleen maar aanraden en ben erg blij dat ik deze stap heb gezet!

Trots

Zo heb ik in het afgelopen jaar al voor vele klanten mooie opdrachten mogen doen. In 2019 heb ik meerdere onlinestrategieën en kalenders gemaakt, 23 video’s gemaakt, meer dan 300 berichten op sociale media geplaatst en honderd duizenden mensen weten te bereiken. En natuurlijk veel tevreden opdrachtgevers gehad.

2020

Ook komend jaar ga ik me weer inzetten voor diverse merken. Zo staan er alweer veel nieuwe afspraken op de planning voor het maken van video’s, het geven van cursussen en stopt het plaatsen van berichten op sociale media natuurlijk nooit!